YTSARA-sarjan tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia hajusteita ja säilöntäaineiden osuus on rajoitettu 0,1%:iin. Eteeriset öljyt ovat luonnostaan hyvin antibakteerisia. Ytsara vaalii Aasialaisen kulttuurin perinteitä ja harjoittaa kestävää kasviresurssien käyttöä. Kasvit ovat viljelty Ytsaran omilla orgaanisilla tiloilla Thaimaassa ilman myrkkyjä ja lannoitteita. Myös metsästä kerätään kasveja ympäristöä kunnioittaen. Eläinkokeita ei käytetä.

Time control quenching cream- green tea

Kosteuttava ja ravitseva kosteusvoide etenkin kuivalle ihotyypille. Ennaltaehkäisee ihon ikääntymismuutoksia ja suojaa saasteilta. Vaikuttavina raaka-aineina tuotteessa ovat vihreä tee (antioksidantti), banaani sekä noni-lehti. Käytetään aamuisin ja iltaisin puhtaalle iholle.

Time control balancing cream- ylang ylang

Kosteusvoide normaalista rasvaiselle iholle. Mattapinnan iholle jättävä voide ennaltaehkäisee ihon ikääntymismuutoksia ja suojaa saasteilta. Se myös tasapainottaa ihon toimintoja sekä vähentää ihon rasvaisuutta. Vaikuttavina raaka-aineina tuotteessa ovat ylang ylang, riisilese, jasmiini sekä laventeli. Käytetään aamuisin ja iltaisin puhtaalle iholle.